ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Χρωματολόγιο υφασμάτων

blackout ifasmata chania

Νέες ειδικές ρητίνες με εξαιρετική αντοχή σε ακτίνες UV.Πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας, σκίασης και αντοχής που εμποδίζει την ακτινοβολία και κυρίως προσφέρει σχεδόν απόλυτη σκίαση. Με τη μέθοδο παραγωγής Coat-2-Coat, επιτυγχάνεται ένα παχύ στρώμα επικάλυψης που εγγυάται αντοχή σε μακροχρόνια χρήση, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Βάρος: 420gr/m2

poliesterika ifasmata chania

Νέα συλλογή μονόχρωμων τεντόπανων, διπλής επικάλυψης και υψηλής προστασίας. Με την τεχνοτροπία RESISTA, εξασφαλίζουμε κορυφαία αδιαβροχοποίηση και άψογη εφαρμογή του τεντόπανου. Το ιδανικό βάρος που επιτυγχάνεται προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του ακόμη και σε ελαφριές κατασκευές.

Τα ακρυλικα τεντόπανα είναι ιδανικά τεντόπανα επιλογής για την ηλιακή προστασία, που εγγυάται την αρίστη, μακροπρόθεσμη προστασία ενάντια στις UV ακτίνες, την Ζέστη γιατί αναπνέουν συνέχεια, το εντόνο φώς και τις ασχημες καιρικές συνθήκες.
Τα νήματα του είναι βαμμένα στην μάζα,όπου δίνουν στα τεντόπανα την εξαιρετκή μακροπρόθεσμη σταθερότητα χρώματος και ανώτερη αντίσταση στο σκίσιμο την ρύπανση και την ζημία από το νερό. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα του Χρωματολογίου – Ακρυλικά που να ταιριάζει στο χώρο και στο γούστο σας.

Βάρος: 300gr/m2