ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Ομπρέλες Μεγάλων διαστάσεων Atlas

Ομπρέλα κατάλληλη για μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και για μεγάλες διαστάσεις χώρων πάνω από 5 μέτρα. Πάχος κεντρικού ιστού 5 χιλιοστά με σιδερένιες κεφαλές 12 ακτινών. Για ευκολία εγκατάστασης αλλά και συντήρησης – επισκευής μπορεί να συνοδεύεται από ειδική βάση με μεντεσέ. 

Το μεγάλο μέγεθος της ομπρέλας μειώνει τις περιττές κολόνες από πιο πολλές ομπρέλες και έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε πιο αποτελεσματικά το χώρο σας. Η ομπρέλα επίσης έχει μεγάλη ευκολία στην συντήρηση διότι μπορεί να αντικατασταθεί μια ακτίνα χωρίς να χρειάζεστε να βγει από την θέση της η ομπρέλα.

Επίσης το άνοιγμα και κλείσιμο με τροχαλία και σχοινί κάνει πολύ γρήγορη αυτή την διαδικασία και ελαχιστοποιεί το πρόβλημα που θα υπήρχε εάν το άνοιγμα και κλείσιμο γίνονταν με μανιβέλα και συρματόσχοινο όπου μια πιθανή βλάβη θα αχρήστευε την ομπρέλα σας για πολλές ήμερες.

Πλεονεκτήματα

  • λογικό κόστος
  • ασφάλεια σε καιρικές συνθήκες
  • κάλυψη μεγάλων επιφανειών
  • εύκολη χρήση και συντήρηση

Διαθέσιμες Διαστάσεις

Τετράγωνες: 5.50 χ 5.50  6 χ 6 

Ορθογώνιες: 5 χ 6  5 χ 7   5.5 χ 6.5

*Κατασκευάζονται και σε ειδικές διαστάσεις.

*Επίσης οι ομπρέλες είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να γίνεται εύκολη η επισκεύη και η συντήρηση τους.

Ύφασμα

Πρόκειται για υφάσματα ομπρελών 100% αδιάβροχα εξαιρετικής αντοχής σε ακραίες συνθηκες που φέρουν επίσιμη πιστοποιήση προστασίας από την υπεριωδη ακτινοβολία UV. Τα υφάσματα είναι ομπρελών πολυεστερικά διπλής επίστρωσης 100% αδιάβροχα σε ποικιλία χρωμάτων ή ακρυλικά με ανεξίτηλα χρώματα.

*Επίσης μπορεί να τυπωθεί στα πλαϊνά της ομπρέλας (γλώσσες) ή και πάνω στις πλευρές το σήμα – διαφημιστικό σας μήνυμα.

Βάση
Βάση στήρηξης με μεντεσέ για μεγάλου μεγέθους ομπρέλες πάνω από 5×5 όπου είναι μεγάλου όγκου και βάρους προκειμένου να είναι εύκολη και ασφαλής η εγκατάσταση τους και η απεγκατάσταση οι βάσεις με μεντεσέ δίνουν τη λύση διότι δεν χρειάζεται να κρατηθεί και ισορροπία στην ομπρέλα για την κατακόρυφη εγκατάσταση η απεγκατάσταση. Ειδικά για την μεγάλου μεγέθους ομπρέλα ΑTLAS είναι άκρως απαραίτητη.