Βάση ομπρελών με Μεντεσέ

Για μεγάλου μεγέθους ομπρέλες πάνω από 5×5 όπου είναι μεγάλου όγκου και βάρους προκειμένου να είναι εύκολη και ασφαλής η εγκατάσταση τους και η απεγκατάσταση οι βάσεις με μεντεσέ δίνουν τη λύση διότι δεν χρειάζεται να κρατηθεί και ισορροπία στην ομπρέλα για την κατακόρυφη εγκατάσταση η απεγκατάσταση. Ειδικά για την μεγάλου μεγέθους ομπρέλα ΑTLAS είναι άκρως απαραίτητη.

Mε Μεταλλική Πλάκα - Μεταφερόμενη

Για την περίπτωση που δεν θα είναι μόνιμη η θέση της ομπρέλας και θέλετε να μεταφέρετε εύκολα την βάση της. Διαστάσεις από 40Χ40, 50Χ50, 62Χ62 και πάχος 8 χιλιοστά.

Βάση ομπρελών Πάκτωσης

Για την περίπτωση που η επιφάνεια σας είναι από άμμο ή χώμα, και πρέπει να ”ρίξετε” τσιμέντο, οπότε και την ενσωματώνετε. Είναι μόνιμη αλλά και με την μέγιστη αντοχή λύση. Το μήκος της σωλήνας είναι περίπου ένα μέτρο και το μισό μέτρο τοποθετείται κάτω από το έδαφος.

Βάση Πάκτωση Άμμου Μεταλλική

Βάση Πάκτωση Άμμου. Κατάλληλη για ιστό ομπρέλας με διατομή  Ø32 – Ø50mm.

Με διαιρούμενο τσιμέντο

Για την περίπτωση που η επιφάνεια είναι τσιμέντο ή πλακάκι και θέλουμε να έχουμε δυνατότητα μετακίνησης, όχι τρυπήματα στο δάπεδο, το μέγεθος της ομπρέλας είναι μεγάλο, και ανάλογα το μέγεθος μπορούν οι πλάκες τσιμέντου από 4 να γίνουν 8 όταν υπάρχει έντονος αέρας. Βάρος κάθε κομματιού από τσιμέντο περίπου 22 κιλά, δηλαδή κάθε σειρά των τεσσάρων έχει βάρος 88 κιλά. Ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο της ομπρέλας οι σειρές μπορούν να γίνουν δυο και τρείς , δηλαδή να ξεπεράσει σε βάρος και τα 250 κιλά. Μπορεί στην μεταλλική πλάκα που τοποθετούνται τα τσιμέντα να μπουν και ρόδες βιομηχανικού τύπου για δυνατότητα μετακίνησης σε ειδικές περιπτώσεις.

Βάση Φλάτζα

Διατίθεται σε στρογγυλό η τετράγωνο σχήμα και βιδώνεται στο έδαφος(πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 10-15 εκ σε πάχος τσιμέντο η επιφάνεια που θα τοποθετηθεί η βάση. Για να στερεωθεί η φλάντζα χρησιμοποιούμε βύσματα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτα εκτονούμενα με 12 χιλιοστά πάχος και μήκος από 14 εκατοστά έως 20 εκατοστά ανάλογα με το μέγεθος της ομπρέλας. Διάμετρος φλάντζας σε δύο τύπους 25 εκ με 8 χιλ πάχος και σωλήνα Φ60 (κατάλληλη για ομπρέλες βαρέως τύπου), και 30 εκ με 1 πόντο πάχος και διάμετρο σωλήνας Φ90 ( για ομπρέλες υπερβαρέως). Η ιδανική βάση για μεγάλη σταθερότητα της ομπρέλας. Μπορεί να φτιαχτεί σε πολλές παραλλαγές όπως με έξτρα ενισχύσεις, με διακοσμητικό καπάκι, με πακτωμένη φλάντζα κλπ.

Βάση Τσιμέντου

Για την περίπτωση που η επιφάνεια είναι τσιμέντο ή πλακάκι, και θέλουμε να έχουμε δυνατότητα μετακίνησης, όχι τρυπήματα στο δάπεδο. Διατίθεται σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα, είναι κατάλληλη για ομπρέλα βαρέως τύπου. Βάρος βάσης από 50-70 κιλά, και διάμετρος από 50-60 εκατοστά. Δυνατότητα να τοποθετηθεί και σε μεταλλική πλάκα με ρόδες για ευκολότερη μετακίνηση σε ειδικές περιπτώσεις. Παραλλαγές επίσης και με έτοιμο πλαίσιο βάσης ανοξείδωτο το οποίο γεμίζει με τσιμέντο, και διαθέτει ρόδες.