ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Ομπρέλες με πλαϊνό ιστό ελαφρύ και βαρέως τύπου

Ιδανική για χώρους όπου ο ιστός στο κέντρο της ομπρέλας είναι εμπόδιο. Δυνατότητα βαφής όλου του σκελετού της ομπρέλας ηλεκτροστατικά στο χρώμα που επιθυμείτε. Η ομπρέλα κατασκευάζεται είτε με μανιβέλα για το άνοιγμα και κλείσιμο της(βαρέως τύπου), είτε σε οικονομικότερη κατασκευή με ράουλο – σχοινί(ελαφρύ τύπου).
Δυνατότητα η βάση της ομπρέλας να περιστρέφεται όταν απαιτείται, καθώς και ειδικές διαστάσεις. Ο κεντρικός ιστός της ομπρέλας είναι από σίδερο 80χ80, οι ακτίνες από αλουμίνιο 15χ30 με ειδικές ενισχύσεις στις μεγάλες διαστάσεις. Όλα τα εξαρτήματα είναι inox.

*Κατασκευάζονται από γαλβανιζέ κοιλοδοκό 8χ8cm βαμμένο ηλεκτροστατικά.

Διαθέσιμες Διαστάσεις

Τετράγωνες: 2 χ 2   2 χ 3  3 χ 3   3.5 χ 3.5   3 χ 4   4 χ 4

Ύφασμα

Πρόκειται για υφάσματα ομπρελών 100% αδιάβροχα εξαιρετικής αντοχής σε ακραίες συνθηκες που φέρουν επίσιμη πιστοποιήση προστασίας από την υπεριωδη ακτινοβολία UV. Τα υφάσματα είναι ομπρελών πολυεστερικά διπλής επίστρωσης 100% αδιάβροχα σε ποικιλία χρωμάτων ή ακρυλικά με ανεξίτηλα χρώματα.

*Επίσης μπορεί να τυπωθεί στα πλαϊνά της ομπρέλας (γλώσσες) ή και πάνω στις πλευρές το σήμα – διαφημιστικό σας μήνυμα.

Βάση

Η βάση της ομπρέλας μπορεί να είναι: εταφερόμενη τσιμεντένια βάση 30-65 κιλών, φλάντζα μεταλλική, φλάντζα γαλβανιζε, κλπ σύμφωνα με τις ανάγκες σας.